Idag firar vi alla fantastiska mammor. Det här är en dag då vi kan passa på att visa extra mycket uppskattning och kärlek till en person som för så många betytt så mycket – våra mammor. Det går nästan inte att med ord beskriva hur viktig en omtänksam och kärleksfull mamma faktiskt är, min mamma har betytt så otroligt mycket för mig. Jag har alltid känt mig så älskad, alltid fått veta att jag duger precis som jag är, alltid känt att hon tror på mig och litar på mig. Hennes kärlek och kloka ord har gett mig trygghet och en känsla av att allt är möjligt. Min mamma är den mest positiva människan jag känner, hon ser verkligen solen bakom molnen och inte molnen framför solen. Varje dag. Hon älskar livet och hennes energi och positiva utstrålning smittar av sig. Mamma sprider glädje. Jag är så tacksam att få vara din dotter, du har gett mig tron på mig själv, en fantastisk uppväxt, och så mycket kärlek. Dessutom så hjälpsam och stark – som du alltid ställt upp och hjälpt till med allt från goda råd till vindsstädning. Du är helt fantastisk. Kärlek till alla mammor som ger oss så mycket, som gett oss livet. Mammor är fantastiska. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: