Ja här är våra fyra bönder som ni kommer att följa på Tv4 i Bonde söker fru i höst! Än kan jag inte avslöja deras namn eller visa deras ansikten men jag fick tillåtelse av chefen att lägga ut den här bilden… 🙂

Som vanligt följer vi ju alla bönder i Bonde söker fru så jag tycker inte det är så speciellt vilka som dejtar var – huvudsaken är ju att alla får dejta och förhoppningsvis hittar kärlek. Skillnaden är att i Bonde söker fru så flyttar brevskrivarna in på böndernas gårdar efter tiden på Sundbyholms slott medan man i Kärlek åt alla bor och dejtar på Siggesta gård under en intensiv kärleksvecka. Även där med speeddejt och gruppdejt – men mer komprimerat och på en neutral plats.

Jag längtar förstås efter att få berätta allt, visa er allt men det dröjer tills i höst. Däremot ska jag skvallra lite om vad som pågår på Siggesta snart i ett nytt inlägg – för där var det minsann fysiskt idag 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: