img_0234

Efter drygt ett år har vårt matkonto på instagram @systrarna_lindorff nu nästan 29000 följare –  och idag fick vi också en blå bock vilket innebär att vi är verifierade! Tjohoo! Vi är så glada för det!

Det känns så otroligt kul med all den fina feedback vi får med vår matlagning. Barnen älskar att vara i köket och vi bestämmer och lagar så gott som all mat tillsammans. Att vårt matkonto nu har lika många följare som många av de stora kockarna och matinspiratörerna är ju helt ofattbart men också kul så klart eftersom det ju visar att vi också inspirerar och sprider matglädje. Bra feedback och glada följare ger så mycket energi och lust att fortsätta.

Det är ju barnen som lagar det mesta av maten på kontot men det är jag som filmar och är ansvarig för allt innehåll så det är verkligen något vi har som ett roligt gemensamt projekt.

Just idag så är det dumlekakor som blir till i vårt kök – igår var det det kycklingsallad med hemgjord pesto. Alla recept hittar ni också där på @systrarna_lindorff

Nu önskar jag er en trevlig kväll!

Kram Linda

ps Ja, det stämmer att jag och Lykke blev tillfrågade om att vara med i “Hela Sverige bakar” som par, vilket lät superkul, men vi kunde tyvärr inte vara med. Om det ska jag berätta mera imorgon. Nu god natt, imorgon har jag tidig inspelning med bönderna…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: