Jacob opererad i Umeå efter en olycka där armmuskeln slets av. Så otäckt. Han opererades i måndags och det tog en hel timme, två skruvar och tre läkare plus flera sköterskor att få till det. Som Jacob för övrigt säger var otroligt proffsiga – och roliga. 😘 Nu har han gips i två veckor och en arm han inte får använda på 6-8 veckor. Hemskt var det när det hände, usch så otäckt, det gjorde så klart väldigt väldigt ont. Han blev under lek på bryggan vid morgondoppet knuffad av barnen och han föll illa ner i vattnet med armen runt en stolpe… ja väldigt olyckligt och smärtsamt men Jacob trodde ändå först det bara var en sträckning. Sedan när hela armen blev blå och deformerad så tvingade jag in honom till sjukstugan i Vilhelmina. Som sedan skickade honom vidare till Lycksele som konstaterade att muskeln slitits av och operation krävdes. Därefter två vändor till Umeå. Nu är vi alla glada att armen är opererad och med största säkerhet kommer kunna användas fullt ut om tre månader. Visst är det lite sorgligt att så lång tid inte kunna göra så mycket av det han älskar och behöver göra – men det kunde ändå varit värre. Älskade Jacob. ❤️ Tack till Monika, Sebastian, Niklas, Nessim, Gunnar, Anna och Jabbar och övriga fantastiska på Norrlands Universitetssjukhus

Vi har ju lite kvar av semestern så hoppas nu det inte blir komplikationer nu. Jacob är stark och positiv så jag tror det kommer gå bra. Vi hoppas alla på det.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: