Nu är det minsann inte långt kvar till premiären av Bonde söker fru – och jag vet att ni är många som längtar! Med all rätt skulle jag också vilja säga för i år smäller det till ordentligt i Bonde söker fru, jösses, ni kommer att häpna 🙂 Givetvis ska jag ju inte berätta för mycket men jag kan lova att det blir hetta och vibrationer 🙂 en hel del tårar, tjafs och dramatik så klart också men framför allt – kärlek av den sort man vet håller för evigt. Vilket förstås är svårt att veta om det blir men känslan är i alla fall den.

Jag är också väldigt fylld av kärlek den här sommaren, som vanligt men ändå på nåt vis ännu mer då jag fått så många underbara nyheter under inspelningens gång som påverkat mig starkt.

Bland annat Simon som ju blev så sårad och brutalt dumpad förra året nu har förlovat sig och satt datum för bröllop! (Nåt som gör alla glada ju – läs mer på min instagram @linda_lindorff och se alla fina kommentarer! )

Sedan har ju också Nils-Olof fått sitt andra barn! (Bild från insta) Och på Sundbyholms slott dök Joacim Rickling och Caroline upp med sin lilla gullunge som jag fick hålla för första gången.

Ja ni förstår ju, Bonde söker fru-familjen fortsätter och växa och den påverkar oss alla som jobbar med programmet. 

Säsongen vi nu har framför oss kommer med all säkerhet att leda till fler barn, det säger i alla fall magkänslan och jag ett rätt bra facit hittills 🙂

Nu ska jag ut och köra en eldkamp med Wildkids här i Järvsö – kika in på min insta så ser ni bilder från inspelning och lite annat smått och gott skvaller. 

Kram på er! 

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: