Eldkamp i Wildkids! Så kul med alla dessa tävlingar och att se barnen kämpa med en sån övertygelse och styrka! Det här programmet gick ju tidigare på SVT och barnkanalen men nu ör det alltså vår tur att få producera och sända detta fina spännande program. Kommer att visas på både @cmore och @tv4 – och jag kan säga redan nu att det här kommer va den tuffaste säsongen nånsin. Över 6000 barn sökte och ville vara med, endast 11 tog sig hela vägen hit. Och här har de fått möta stora utmaningar. Barnen får verkligen visa att de kan klara sig själva i vildmarken. Utöver det många svåra prövningar och utmaningar.. Barnen tycker så klart det är det roligaste de varit med om men de får också kämpa hårt med laganda, samarbete och att klara livet långt från mamma och pappa. De gör det bra. Väldigt modiga och fina barm. Jag är så glad över det här programledarjobbigt. Det påminner så klart mycket om Robinson och Farmen men det skiljer sig ändå väldigt mycket eftersom deltagarna här är barn och barn pratar och agerar väldigt annorlunda. Väldigt spontant, känslosamt och oförutsägbart. Älskar detta! ❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: