Förra året på Kristallen galan såg jag ut så här! Fick på mig min bortglömda fröken Sverige-klänning och hade en väldigt kul kväll.

I år när Kristallengalan på fredag sprakar loss kommer jag att se ut så här. 🙂

Klänning utbytt mot camouflage, klackar mot slitna kängor och den röda mattan utbytt mot sand… ja som många vet spelar vi ju just nu in Wildkids i Järvsö och det innebär att jag i år inte kommer vara på Kristallen. Givetvis trist att missa en rolig fest men jag kan lova att lagkamperna vi har med barnen här slår Kristallen i både vinnarglädje och dramatik. 🙂

På insta hittar ni mer – hjälp mig välja outfits på @linda_lindorff

Puss på er!

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: