Underbar morgon i Järvsö med inspelning i sjöflygplan och detta magiska landskap. Dagen fortsatte bra men så plötsligt kom meddelande om att ett av barnen gjort sig illa och behövde åka till sjukhus. Tack och lov inget allvarligt, en läkare konstaterade att inget var brutet eller ens skadat. Ett fall som skönt slutade bra.

Deltagaren är tillbaka men kommer inte delta i kvällens lagkamp. En väldigt stark kämpe och självklart är föräldrarna informerade och ingen behöver vara orolig. Puh. Jag ska erkänna att det är lite annorlunda att ha med barn på inspelning, jag fullkomligt älskar det, och vet hur starka och kloka de här barnen är, men hugger till i mammahjärtat emellanåt både av oro och för att jag blir rörd av deras otroliga vilja och kämparglöd. Så unga men ändå så målmedvetna och starka. Väldigt häftigt faktiskt. Älskar att få vara deras ledare. Det kommer bli en fantastisk säsong. ❤️ #wildkids

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: