Det har rapporterats de senaste dagarna om kraftiga oväder – och idag drog det in över Järvsös skogar. Herre gud vilket oväder! Blixtar som lyser upp himlen och åska med smällar så höga att jag rent skrek till i rena förskäckelsen när jag stod ute på balkongen. Galet! Länge sedan jag sett ett sånt oväder.

Jag gillar regn och är inte rädd för åska men idag kändes det obehagligt, särskilt då vi ju har hela wildkids gänget ute i skogen. Vill ju inte att nån av dem ska känna sig rädda eller börja längta hem för mycket.

Inte nog med det – det regnade också så enorma mängder på kort tid att vår inspelningsplats för eldkampen ikväll blev översvämmad. Kolla in den här bilden. Känns som att jag befinner mig på en tropisk ö och spelar in Robinson 🙂 Fortsätter det så här blir det inte nån eldkamp ikväll och det kan förstöra för flera dagar framöver. Håll tummarna för att det drar förbi, om inte annat för barnens skull.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: