Ja så klart jag passar på att träffa fina Sigrid Bergåkra från Bonde söker fru när jag nu är i Jävsö. Igår hade vi dejt på Bergshotellet och det var väldigt trevligt. Vi hann prata om mycket, både sånt som är bra och sånt som inte är fullt lika kul. (Läs mer på min insta @linda_lindorff )

En av de saker jag kan nämna som inte var kul alls är att alla kärleksbrev hon fick i Bonde söker fru – är borta! Vi pratade kärlek och sånt och jag frågade om det inte kunde va dags att gå igenom brevhögen igen och då berättade Sigrid att det tyvärr inte är möjligt då alla brev brunnit upp. Borta. Det förvandlades till aska tillsammans med allt annat under den stora branden på gården 2018. Nu trivs Sigrid bra även som singel och hon har fullt upp med hästar, gård och tre fantastiska flickor men ändå. Trist ju – massor av härlig kärlekspotetial som gått upp i rök. Hade det inte varit för att hon älskar Hälsingland så mycket hade jag tipsat henne om en av våra bönder i BSF jorden runt 🙂 Vi har många riktiga bondesnyggingar med där, som är både kloka, passionerade och väldigt drivna. Men men… de får bli andra tjejer/kvinnors chans istället 🙂

Och ja än en gång – Sigrid klarar sig gott på egen hand – men drömmen och den stora kärleken finns så klart ändå kvar. Hoppas innerligt hon finner den, Sigrid är en fantastisk kvinna – stark, smart och godhjärtad. Och ja snygg som få. ❤️

Fint att ses igen och nya kärleksbrev kommer att komma – det är jag säker på.

One thought on “Bonden Sigrid – om de uppbrända kärleksbreven…

 1. Majvor Svensson says:

  Hej!
  Älskar dig och denna sida <3<3<3
  Jag vill tipsa er om länkar som gör att jag sparar mycket pengar varje månad.
  Här shoppar jag allt från mode, märkeskläder, skönhet, hälsa och inredning.
  Hoppas det funkar för dig/er med!!! Kramar <3<3<3<3<3<3

  Campadre:
  https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

  Lyko:
  https://referme.to/9vACAmo

  Best secret:
  https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

  Refunder:
  http://www.refunder.se/b/Spara50

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: