Jösses vad den här killen berör – senaste dagarna har rubrikerna haglat och det har handlat om allt från nakenbilder och att vara bondehunk till huruvida han ens är bonde. Jag vill bara förtydliga då att ja, Mattias är född och uppvuxen på en fin liten bondgård med lamm och traktorer och massor av fin åkermark. Han är skriven på den gården och en bit bort från föräldrarnas hus ska han bygga sitt eget. Han älskar familjens gård och den fina uppväxt han haft där men vill själv bygga ett lite modernare hus, och om han får råd även bygga pool 😘 Precis som så många andra bönder som har gård och djur så behöver man ibland jobba med annat också. Bönder kör lastbil, snickrar, jobbar på kontor, arrenderar ut mark, eller jobbar extra som brandman som Mattias. Det är något som för övrigt många av våra tidigare bönder gjort, tex bonden Sebastian och bonden Fredrik.. Vad är en riktig bonde? Vilka kriterier ska man uppfylla för att få va med i Bonde söker fru? Det finns många olika svar och värderingar när det gäller det, det är uppenbart 😘 men en sak är klar, hur man ser ut och ifall man har en bisyssla eller inte, det är inte avgörande.

Sist men inte minst är Mattias en underbar och känslosam kille som älskar sin familjegård och hoppas hitta nån att älska och dela den med. ❤️ Önskar en en fin dag och många vänliga tankar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: