Exakt en vecka kvar till säsongspremiären av Bonde söker fru och dags att ta pulsen på våra bönder. Så klart är det både nervöst och omtumlande att helt plötsligt synas i teve och bli uppmärksammad på olika vis. Idag kl 17 pratar jag med bonden Mattias om allt detta – och lite till – på instagram live @linda_lindorff

Redan nu hittar ni Alexander på instsgram live – gå in på @linda_lindorff och klicka på profilbilder så hör ni vad han känner och har för tankar så här en vecka inför premiären. Och imorgon möter ni Uffe!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: