Har precis haft fyra sömnlösa nätter i rad och jag känner helt snurrig. Illamående och yr. På onsdag är det säsongspremiär och jag ligger vaken om nätterna på andra sidan jordklotet och kommer inte ens kunna se premiären när den sänds kl 20.00 på onsdag. Befinner mig på inspelning av Bonde söker fru – jorden runt i Australien och lider av nu av det närmaste total sömnbrist. De senaste nätterna har jag inte kunnat sova alls, legat vaken och vridit mig fram och tillbaka, med huvudet fullt av tankar.

Det är fantastiskt kul att vara här. Vår bonde är fantastisk, miljöerna sagolikt vackra och jag jobbar med ett väldigt bra team. Problemet är den enorma jetlagen. Försöker lägga mig tidigt men vaknar ändå efter en timme eller två och är sedan klarvaken hela natten. Ett stort problem så klart, då jag behöver min sömn för att må bra. Sover oftast sju, helst åtta, timmar per natt. Sedan jag kom hit har jag snittat på kanske två eller tre timmar. Besvärligt så klart, det påverkar mig, och de vakna timmarna och mina sömnlösa nätter, får mig att tänka på sånt jag egentligen inte borde tänka på.

Av någon konstig anledning så kommer möjliga motstånd och problem upp i huvudet på natten har jag märkt. Oroar mig nu bland annat för att det finns en risk att tjejer söker till vår bonde här mer för att få en semester vecka i Australien en för kärlekens skull.

Samtidigt har jag fullt förtroende för vår bonde och de val han kommer att göra, det är trots allt han som väljer vilka som får komma hit. Och vi har en helt fantastisk bonde här, snygg smart glad rolig och driven – och med väldigt vackra blå ögon. Älskar djur, varm och empatisk.

Tror han kommer få väldigt många brev. Hoppas att han får det, för han förtjänar verkligen både komplimanger närvaro och stor kärlek. Det här är ett riktigt bondekap!

Bonde söker fru jorden runt!

Premiär måndag 28 oktober på Tv4

One thought on “Sömnlösa nätter inför premiären

  1. Alice Gustavsson says:

    Här är en spännande tävling: https://sociali.io/ref/zo25852650 Lycka till ❤

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: