I våras så presenterade vi 7 bönder i Bonde söker fru och bland dem fanns bonden Jennie. En underbar tjej – rolig, varm, stark, smart och passionerad. Väldigt driven och närvarande. Jag blev så himla i förtjust i henne och det blev väldigt många män också. Hon fick massor av brev.

När vi sedan i måndags presenterade årets bönder på vår pressträff var inte Jennie där och alla undrar förstås vad som hänt. Det finns en förklaring och den ska ni förstås få men jag vill att ni ska få höra det från Jennie själv…

… och det kommer ni att få redan i första avsnittet av Bönderna berättar allt. Vi spelade in det i söndags och det kändes så bra att få höra hela den historien och att det var just hon själv som drog detaljerna. Det är både känslosamt och väldigt laddat. Jag förstår att ni är nyfikna och jag får mängder av frågor på instagram men håll ut, ni kommer att få höra allt.

Bönderna berättar allt har premiär 25 sept – direkt efter Bonde söker fru – på TV4 Play.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: