img_8685-3

Ikväll är det äntligen säsongspremiär för Bonde söker fru igen och jag vet att det är många som längtat. Ett av Sveriges största underhållningsprogram men framför allt är det ett program om kärlek – ett program som skapar kärlek – och det är just det som gör att succén håller i sig. Det är underbart att se när äkta kärlek uppstår! Underbart att hänga med i jakten på kärlek – särskilt som man i det här programmet så tydligt känner att det inte är tv-äventyret som lockar utan just det faktum att man hoppas på att hitta någon. The one and only. Jag har varit med sedan det hela började och jag känner mig priviligerad över att få göra det här programmet. Glad att känna hur de som är med vågar berätta för mig om deras innersta tankar och längtan efter kärlek. Att jag får förtroendet att höra om allt.

Nog har det hänt saker som fått mig att häpna och gjort mig generad men samtidigt så är det sånt som hör till. Bland sånt jag minns finns förstås en hemlig kyss på Orust – som det sedan visade sig att alla sett… nattliga möten i ladan som gjorde bonden så trött att jag kunde avslöja honom… 🙂 bönder vars komplimanger till en början var så märkliga att att effekten blev tvärtom, du har ett fint huvud, du ser ju inte ut som på bilderna direkt men du får stanna ändå… eller som Alex i kvällens avsnitt när tjejer säger att han är finare i verkligheten och han svarar “du är bättre i brevet” 🙂 Hans förklaring till detta får ni för övrigt i kvällens premiäravsnitt av Bönderna berättar allt. Jag minns också ett slutval vi alla trodde var klart, även bonden, tills han fick besök på natten och allt plötsligt förändrades. Bönder som hittat passionen i varandra i stället för hos brevskrivarna, ibland har det ju till och med lett till bröllop som för Andre och Marie-Louise… Svek och löften som inte hålls finns det förstås också, vem minns inte den brutala dumpningen av Simon förra året. Jag har oändligt många historier, vissa har visats i programmet, andra inte, men det som är mest fantastiskt med allt är hur mycket programmet och bönderna engagerar er. När Simons tjej inte dök upp på Arlanda och han fick åka ensam på sin resa så blev TV4 helt nedringda.

Snart drar årets säsong igång och så klart kommer det bli nya draman, svartsjuka, tårar och dubbehlhångel men framför allt så kommer ni att få se kärlek. Mer kärlek i år än nånsin vilket så klart innebär mer även av allt annat också. Ni kommer få se två systrar dejta bönderna, en hel del härliga snuskigheter och så ett val där alla gråter. Redan ikväll får ni se en hel del av detta. 🙂

Att jag älskar Bonde söker fru det vet ni alla, och jag är så glad att ni känner likadant. Det våra bönder kastar sig in i är tufft och kräver mycket mod så de behöver er kärlek!

Ikväll börjar kärlekshösten med Bonde söker fru 20.00 på TV4, Kärlek åt alla och Bönderna berättar allt på Tv4play. Önskar er mycket njutning!

Kram Linda

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: