Åkte iväg igår för att spela in med vår fjärde och sista bonde till nya programmet Bonde söker fru jorden runt. En lång resa som fick en riktig mardrömsstart. Planet till London kunde inte landa på grund av oväder. Blåsvarta moln och blixtar gjorde att vi inte fick gå ner utan tvingades att cirkulera i över en timme.

Jag har flugit mycket och varit med om dåligt flygväder och svåra förhållanden men detta var bland det värsta jag varit med om. Det var så obehagligt, rena rama domedagskänslan. När vi väl sedan landat så var vi så pass försenade att vi tvingades tokspringa. Vi fastnade med utrusningen i säkerhetskontrollen och minuterna rusade iväg. Jag sprang före och fick be dom att hålla planet. Med endast ett par minuter kvar till att gaten var alla på plats och vi kunde borda. Inte nog med det, i samma veva nås vi av informationen att vår bonde blivit stungen av en skorpion, och utan att veta hur pass allvarligt det var satte vi oss allt så på planet för att åka ner.

Må nu allt gå bra med honom – låt den här skorpionen vara ofarlig… Den här bonden är en given tjejfavorit, godhjärtat, modig, driven – och ursnygg. Tjejerna kommer tappa andan när dom ser honom 🙂 Jag tänker att ni ska få se honom nu när vi kommer fram så häng med på instagram @linda_lindorff

Ja i allt detta glömde jag dessutom ta min malarone som är hyfsat viktig då vi åker in i malariaområde men men…

Nu håller vi tummarna för att bonden mår bra och att resten flyter på utan större missöden. Ser mycket fram emot både att få se Moçambique och framför allt träffa vår heta get – och kokosbonde 🙂

Ikväll är det ju för övrigt speeddejting i Bonde söker fru på Tv4 – det viss ni inte missa!

Kram Linda

Foto: Karin Törnblom

 

One thought on “Mardrömsstart på sista inspelningen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: