Dags för ett första val i Bonde söker fru och det blir rena rama känslokaoset med tårar, hjärtklappning, total minnesförlust och yrsel. Jag har sällan varit med om dess like. Jag blev faktiskt rent rädd att nån skulle tuppa av – vilket sen faktiskt höll på att hända…

Nog brukar det vara spänt och mycket känslor med årets första val tar rekord. Faktum är att en av tjejerna redan har så mycket känslor att hon inför Oscars val blir så yr och svimfärdig att vi tvingas bryta. Jag står med Oscar vid min sida och ska precis dra igång när jag ser hur en av tjejerna vinglar till. Jag frågar hur hon mår och hon säger då att hon skulle behöva sitta ner. Vi får fram vatten till henne och hon får sedan sitta i skuggan tills hennes puls går ner och hon kan andas lugnt igen. Sån stor anspänning och nervositet i kombination med begynnande förälskelse kan få fysiska konsekvenser och den här dagen var det flera av tjejerna som kände av det rejält. Bönderna också för den delen…

Alexander till exempel skickade ett sms till mig mitt i natten – för att berätta att han inte kunde sova och att valet var så viktigt och svårt att han inte kunde bestämma sig…

När det gällde Jimmy så visade det sig att han hade rejäla minnesluckor från speeddejten – vilket också de flesta av hans tjejer också hade. Jag ställde fråga på fråga och tjejerna svarade att de inte  minns. 🙂 Det kan man ju tolka på flera vis men min erfarenhet vet att det har med attraktion och heta känslor att göra. Är man inte intresserad så får man inte minnesluckor från speeddejten – det är när man blir lite förtrollad som minnet sviker 🙂 Så även om det gjorde jobbet svårt för mig (med tanke på att jag inte fick så många riktiga eller begripliga svar) så är det positivt!

Pelle är flörtig som bara den – vilket jag ju älskar nästan lika mycket som hans tjejer 🙂 Här finns redan nu vibrationer i luften. Jag vet ju för övrigt att det var nära att bli en kyss med en av tjejerna redan på speeddejten… Det kom fram i förra veckans avsnitt av Bönderna berättar allt som ni kan se på TV4play.

Ja det här avsnittet vill ni helt enkelt inte missa – och ni som är uppmärksamma kommer att kunna se vilka som snart kommer att kyssas… 🙂

Vi ses på onsdag! Kram Linda

Bonde söker fru – onsdag kl 20.00 på TV4

 

3 thoughts on “Så starka känslor att jag blev rädd…

 1. Palle says:

  Låter intensivt och spännande.
  Verkar som du har en hel del att göra för deras kortsiktiga hälsa såväl som den långsiktiga emotionella.

  Följs med intresse.
  Lycka till!

  Like

 2. Anna says:

  Hej! Jag skrev ett insta meddelande till dig om du har möjlighet göra en kort videohälsning till en vän som fyller år då vi älskar bonde söker fru! Hade varit så himla kul 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: