Inbrott i bondebilen! Blir så jäkla arg! Massor av viktig dyrbar utrustning och lampor är borta – och fotografens easy rig som behövs för att avlasta hans rygg. Suck. Det är klart man inte ska va naiv och lämna saker hur som helst i bilen men vi trodde nog ändå inte det skulle hända här. Eller ja, jag är åtminstone chockad. Ledsen och sur. Förbannade tjuvar att sno och förstöra på det här viset. Pajar dessutom inspelningen. Så ruttet gjort. Lämna tillbaka grejerna igen! Så slipper ni bli drabbade av tidernas bondeförbannelse.

Ja visst är det för jäkligt!

Tur ändå att vi fick avsluta gårdagen hos fina bondeparet Susanna och Hannes. De här två som nu ska gifta sig! Den 15 augusti blir det bröllop i kyrkan och planeringen är i full gång. Det är väl otroligt ändå att det kan gå så här bra! Så häftigt varje gång det sker. Fantastisk känsla se när stor kärlek uppstår och man så tydligt kan se vad lyckan gör med människor. Underbart! Susanna och Hannes passar så bra ihop, de är själsfränder och kompletterar varandra på varje plan. De strålar av kärlek och det smittar av sig 😘 Att se dom ihop gör mig så lycklig – och det behövs minsann efter gårdagens stöld och elände. Önskar nu er en underbar fredag! ❤️

2 thoughts on “Rånade på bondeinspelningen

  1. Palle Lilja says:

    Fy vad tråkigt med inbrott och att bli av med saker – hoppas det löser sig på bästa sätt.

    Bra att ändå avsluta dagen positivt och få tillbaka eneergi.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: