Det som händer ikväll på Pelles gård gav mig direkt flashbacks från förra året – med Simon… klumpen i magen som indikerar att nåt är fel men man vet inte varför. Tankar som snurrar och frågor som inte får svar. Det här med att inte veta är det värsta. Jag minns hur det var med Simon, väntan, hoppet, oron… Ni kommer att förstå vad jag menar när ni ser kvällens avsnitt. Jag kommer så klart inte avslöja hur det går men jag är rätt säker på att även ni kommer få en stor klump i magen.

Jag tycker som himla mycket om Pelle och vill ju så klart att han ska få vara glad och slippa sånt här. Slippa oroa sig och kunna fokusera på härliga känslor och kärlek. Ikväll blir det svårt att göra det fullt ut och det är så synd. Pelle har väldigt bra självförtroende när det gäller gården och sin kapacitet som bonde men när det gäller kärlek är självförtroendet naggat i kanten. Förra veckan valde Sanna att hoppa av innan valet till gården, och ikväll händer detta. Så klart hjälper inte det för självkänslan. Men ja, vi har ännu inte alla svaren så låt oss hoppas på det bästa.

Ikväll kl 20 på TV4 ser ni Bonde söker fru och allt som händer på Pelles gård och ni kommer ni att få se nåt som känns.

Kärlek till er alla.

Linda

One thought on “Stor oro och annalkande kris på Pelles gård

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: