Måndag den 28 oktober är det premiär för Bonde söker fru jorden runt  – programmet där vi följer svenska bönder utomlands i jakten på kärleken. I första avsnittet presenterar vi fyra fantastiska bönder och deras gårdar men redan nu kan jag bjuda på en liten försmak av vad det är ni kommer att få se. Här kommer våra fyra heta helt underbara bönder!

Michel – vår norrländska frukt – och grönsaksbonde i Mocambique på 34 år. Odlar allt från papaya och kokosnötter till tomater. Har köpt en egen gård belägen alldeles vid havet och här vill han bilda familj. Född i Moçambique och uppvuxen i Östersund men har sen pendlat mellan Sverige och Mocambique i hela sitt liv. Pappa svensk och bor i Övik och mamma kvar i Mocambique. Michel känner att han har rötter i båda länderna men att det är här han vill bo och satsa.

Han är otroligt charmig, glad, allmänbildad, äventyrlig och smart, har gott självförtroende och är nog rätt bra på att förföra om tillfället känns rätt. 🙂 Han söker en tjej som kan klara av livet med honom i Mocambique, som inte är för bekväm av sig, gillar utmaningar och inte är rädd för att skita ner sig. Ska dock tilläggas att gården han bor på är ett tropiskt paradis, väldigt fint med härliga bungalows, romantisk utedusch och 100 meter ner till stranden…

Leif – har bott och arbetat hela livet i Sverige men alltid drömt om en gård på en plats i värmen. Nu har han uppfyllt sin dröm med en avocadofarm på spanska solkusten. Leif är en stark, positiv och livserfaren man på 69 år, en otroligt varm och känslosam man som älskar livet och är bra på att njuta likväl som att göra rätt för sig.

Han har upplevt stor sorg med en kärlek som gick bort i cancer och det har gjort att han än mer uppskattar de små saker och detaljerna i livet. När jag träffade Leif så kände jag så mycket glädje och energi. Han gjorde mig glad och fick mig att skratta. Det här är en man ni kvinnor kommer att älska att vara med. Leif är helt fantastisk.

Luigi – vår vinbonde i norra Italien med den mest förtjusande gård belägen alldeles vid bergen i Piemonte. Han odlar druvor och gör sitt eget vin men har även en stor äppelodling. Han är glad, tycker om att prata om umgås, laga mat och mysa.

Luigi är 46 år, han gillar att träna, springer nästan varje morgon, och tycker om att åka skidor och resa till Sverige. Han har en stuga i Sverige dit han åker flera gånger per år. I hans kök hittar man bilder på älgar, svenska flaggan, saker från Ikea och ett stort foto över sjön som ligger vid stugan i Uppland. Drömmen för en kvinna som vill njuta av livet – för Luigi är en man som vet hur man gör det.

Andreas – vår värmlänning i Australien. En 193 cm lång, händig man på 31 år som skrattar mycket och älskar att resa och upptäcka nya saker. Har sitt hus drygt en timmes bilfärd utanför Canberra (ca 3 timmar från Sydney) och jobbar med ca 3000 kor.

Han är en charmig cowboy som man har kul med och som är lätt att prata med. Driven och målmedveten med siktet inställt på ett liv med stor gård i Australien. Han söker en glad och positiv tjej som gillar att resa och hitta på saker. Som inte drömmer om lyxliv utan äventyr och uppskattar de små sakerna i livet som en vacker solnedgång, en kall öl efter ett svettigt arbetspass eller en åktur i pickupen bland berg och kor. Jag älskar Andreas och är helt säker på att ni kommer att göra det också. Ta chansen för Andreas kommer att ge sin tjej en väldigt spännande tillvaro.

Premiären är måndag den 28 oktober kl 21.00 på TV4 – det vill ni inte missa! 🙂

 

2 thoughts on “Heta bönderna i Bonde söker fru jorden runt – här är dom!

 1. julia.werme@hotmail.com says:

  Vilka UNDERBARA bönder!!!

  Like

 2. Anna says:

  Hej!
  Hur gammal är Luigi? Varför finns det ingen videopresentation med honom som med dom andra?

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: