Just nu pågår böndernas jakt på kärlek för fullt i Bonde söker fru och ikväll börjar våra fyra utlandsbönder sökandet efter den rätta i Bönder söker fru Jorden runt. Bondekärlek som man tänker på den är oftast en bonde som söker en kvinna men det finns samtidigt den omvända varianten… nämligen kvinnor som söker en bonde. Varje år har vi kvinnor som återkommer, som skrivit till en bonde tidigare men då inte fått sin bonde, och nu gör ett nytt försök. Det här låter kanske konstigt men det tycker jag inte att det är. Många tycker att bönder är extra sexiga just för att de är så passionerade i att arbeta med djur och natur, att det är attraktivt med män som är jobbar med kroppen och gärna blir lite skitiga 🙂 Drömmen om ett liv på landet är också väldigt stor och om man då dessutom är singel och söker kärlek så är Bonde söker fru så klart helt perfekt. Vi presenterar härliga kärlekslängtande män och då är det ju ett väldigt bra läge att försöka uppfylla sin dröm genom att skriva till nån av dom. Skulle man lyckas bli kär så blir det ju dubbelnapp – man får ett liv på landet och en fantastisk man att älska. Det är faktiskt till och med så att vi varje år har kvinnor som som skriver till fler än en bonde i hopp om att få napp. Det däremot kan bli lite problematiskt ifall det skulle vara så att båda bönderna hon skrivit till vill träffa henne… För att bönderna ska få de rätta förutsättningarna så berättar vi det för dom, eftersom det så klart kan påverka känslorna. Man känner sig ju lite mindre speciell och utvald om man vet att den som skrivit kärleksbrevet även skrivit till nån annan samtidigt. Samtidigt är det ju så att man kan få känslor för mer än en… kolla bara på Susanna förra året som hade starka känslor för både Jim och Hannes ett bra tag – tills det sedan blev självklart att det var Hannes som var den rätta. Av sådana skäl skulle vi heller aldrig plocka bort brev från nån även om den personen skulle ha skrivit till alla 🙂

Måndagkväll sänds presentationsprogrammet av Bonde söker fru jorden runt och vi har väldigt attraktiva bönder som bor på väldigt attraktiva ställen så jag är rätt säker på att vi kommer få många brev. Jag är också säker på att vi kommer att känna igen en eller ett par av brevskrivarna och ser fram emot det! Jag välkomnar tidigare bondebrevskrivare att höra av sig – men vill rekommendera att välja en bonde att skriva till för enkelhetens skull.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: