img_1526

En vecka kvar till premiären av Bonde söker fru jorden runt där vi presenterar våra svenska singelbönder utomlands. Jag är så spänd och förväntansfull för vi har verkligen superhärliga bönder och jag tror verkligen att här finns potential för stor kärlek. Platserna de här bönderna bor på är otroligt vackra och romantiska, hettan och känslan av att vara på en spännande vacker plats utomlands kommer säkert att förstärka chanserna till kärlek. Jag tror och hoppas det. Hos Michel i Mocambique är det dessutom väldigt exotiskt med närheten till havet, palmerna och hans odling med tropiska frukter som papaya, passionsfrukt och kokosnötter. En sak som möjligen oroar mig lite där är alla sexdrömmar som med stor sannolikhet kan drabba våra deltagare. Man ska nämligen äta malariatabletter när man är i Mocambique och en vanlig biverkan är just onormala drömmar… och ofta med inslag snuskigheter. Jag drabbas själv av det här så jag vet vad jag pratar om. 🙂 Det må låta lite småhärligt med konstiga sexdrömmar och det kan det förstås också vara men jag gillar det inte – och ja, i mitt fall är de ibland så knäppa att jag tycker det är rent olustigt. Nu senaste då vi var där och spelade in fick alla i mitt team uppleva dessa konstiga ibland väldigt surrealistiska drömmarna. Jag vet ju att man vänjer sig och att det tenderar att bli mindre och mindre för vissa – mig inkluderat, men ändå. Förvisso kanske den här typen av drömmar landar annorlunda hos nån som är nyförälskad… vem vet, det kanske till blir så att brevskrivarna gillar det. Om inte annat så har de garanterat något att prata om när de sedan vaknar upp och det är dags att dejta bonden 🙂

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: