I kvällens avsnitt av Kärkek åt alla så tar känslorna över när det är dags för Mattias att göra ett val. Det ni får se i programmet är rätt lite av det som egentligen hände, allt ryms så klart inte, men Mattias hade det verkligen jobbigt. Här är lite av det som hände behind the scenes.

Och även när vi gick ut fortsatte det. Mattias tårar fortsatte komma och hans vånda gjorde att han hade svårt att prata. Det här med väl är mer påfrestande än vad man kan tro och för Mattias som är lite ovan att prata känslor så blev det mer än han då kunde hantera. Han var så rädd att han skulle såra och visste inte hur han skulle kunna säga det tillräckligt vänligt och respektfullt för att inte göra nån illa. Hur det går får ni se i programmet men jag tycker det fint av Mattias att äntligen våga öppna upp och visa lite mer av vem han egentligen är.

Kram / Linda

– Kärlek åt alla hittar ni på Tv4play

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: