Genom åren har vi i Bonde söker fru fått se hur tjejer ibland lämnar böndernas gårdar. Det har hänt även i år – och jag tycker inte alls det är så konstigt. Tvärtom. Bonde söker fru handlar om kärlek och många känslor uppstår längs vägen. Att vi får se tjejer som lämnar är bara ytterligare ett bevis på att det vi gör handlar om äkta känslor. Känner man att det inte finns potential till kärlek så finns det heller inte nån anledning att stanna kvar på gården. I Bonde söker fru är man inte med för att få tv-tid eller för att bli kändis – man är med för att hitta kärlek. Därför blir det också så att oväntade händelser uppstår och att tjejer (eller killar) ibland lämnar utan att det har hunnit bli val.

Jag är väldigt glad över att det är på det här viset. Det är modigt att våga ta egna initiativ och det är också sjysst mot de andra att inte stanna kvar och ta plats ifall man inte har något intresse alls eller kan se att det finns någon potential till kärlek.

Minna lämnade Oscars gård efter att hon kände att de var för olika. Kanske gav hon upp för tidigt, vem vet, men samtidigt var det hennes egna känslor som fick bestämma och hon kände att hon ville lämna då det blev uppenbart att de hade alltför olika syn på vad de sökte i ett förhållande. Utan att avslöja för mycket så kan jag säga att detta kommer att ske igen den här hösten. Förklaringen även den gången är tydlig – det finns ingen framtid – och då är det lika bra att lämna plats åt de som känner mer och tror på kärlek.

Förvisso kan det ju ibland vara så att attraktionen är värd att undersöka – att man borde testa om det finns nåt mer när den stora fysiska kraften lagt sig något – men det funkar ju  inte alltid så. Särskilt då det är fler än en på gården. 🙂

Jag tycker det är väldigt intressant att se allt som händer på gårdarna och vara med och resonera kring beslut som tas och har gjorts. Höra om sånt som sägs och se vilka konsekvenser det får. Jag har varit med länge nu och kan så klart se saker komma, gissa mig till vad som kommer att hända och förstå varför det som händer händer – men jag tycker ändå att det alltid är härligt med det oförutsägbara som kärlek och attraktion ändå medför. Det är som är äkta och på riktigt känns verkligen och det är just det som gör Bonde söker fru så bra. Det är på riktigt. Det blir oförutsägbart. Och ofta, väldigt ofta, blir det kärlek.

Imorgon kommer ni att få känna på allt detta – oförutsägbar dramatik, starka känslor och oväntade beslut. Morgondagens program är ett av de mest överraskande och omtumlande på hela säsongen. Se det.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: