img_3029

Nu står det klart att Bonde söker fru får en ny säsong – och det är inte så förvånande med tanke på vilken succé det är år efter år men det är likväl väldigt kul! Den här säsongen har gått till och med ännu bättre än vad som förväntats och kärleken flödar. Det känns så klart lite konstigt att söka nya bönder redan innan den pågående säsongen är över men med tanke på att nya inspelningar drar igång redan i februari så är det hög tid att påbörja casten med de nya bönderna. Så om ni känner nån het bonde som är singel, en charmig singel med stor längtan så hör av er! Tidningen QX har länge varit på oss om att det behövs en gaybonde igen – och ja gärna för mig – men det ska tilläggas att vi så klart inte skulle ta med nån i BSF bara för att den personen är gay. Precis som alltid när det gäller Bonde söker fru så är det viktigaste av allt att där finns en geniun längtan efter kärlek och att finna den rätta. Personligen tycker jag också att det vore väldigt kul med en kvinnlig bonde nästa gång. Oavsett så hoppas jag på en härlig blandning personligheter och vet att vi med all säkerhet kommer att hitta ett nytt fantastiskt gäng bönder att följa i jakten på kärlek nästa år. Det blir alltid kärlek dessutom så ta nu chansen och anmäl!

Skriv till bonde@tv4.se eller gå in på tv.se och läs mer.

Ikväll är det slutdejter i Bonde söker fru – missa inte.

Kram Linda

One thought on “Bonde söker fru får en ny säsong – tipsa mig om heta singelbönder!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: