img_3029

Vi är inne i slutfasen av Bonde söker fru och kärleken lyser lika starkt som raps om våren. Samtidigt pågår nu uppstarten av BSF jorden runt där sammanräkningen av alla brev nu gjorts och här skräller det ska ni veta. En av våra bönder har fått chockerande många brev och ännu ett rekord har slagits i Bonde söker fru. Det här är så kul och otroligt inspirerande så klart för både bönder och mig. Älskar att känna potentialen i kärleken och se hur bönder som nästan gett upp hoppet börjar glöda av förväntan. Häromdagen delade jag ut brev till en av bönderna och han blev rörd till tårar när han såg den enorma högen. Han väntade sig knappt nåt brev alls – och fick rekordmånga. Det är väl underbart ändå. Så klart spelar antalet brev inte nån roll, det viktiga är ju att det finns ett brev så är det rätta, men ändå… det här ger så klart en stor boost av nyvunnet självförtroende och det kan ofta behövas. Det är modigt att våga ge sig in i detta och så klart blir man starkare och vågar ge sig hän än mer om man känner ett bra starkt gensvart. Det känns i alla fall väldigt lovande nu och om några veckor redan, den 2 januari närmare bestämt, drar speeddejtingen igång på Sundbyholms slott. Så spännande det ska bli!

När jag nu ändå skriver så ska jag passa på att säga att ni ännu kan skicka in ett sista brev med hopp om kärlek. Egentligen är tiden ute men skickar ni ett brev så lovar jag leverera det – ända fram tills veckans slut.

Kram och tack för allt engagemang och stora intresse!

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: