img_3077Ja som ni säkert vet så har släcktes TV4 insatt för många tittare i natt på grund av att TV4 och Com hem inte har kommit överens om hur det nya avtalet ska se ut. Det här betyder att en tredjedel av Sveriges befolkning kommer inte kunna se Bonde söker fru och övriga TV4-program på obestämd tid fram över. Det är så klart väldigt tråkigt och jag förstår att ni är många som är besvikna.

Ikväll visas böndernas kärleksresor och det vill man ju förstås gärna se om man följt säsongen. Det är ett väldigt fint program med mycket kärlek och oväntade känslor. Jag är faktiskt lite chockad över att det gått så här långt men tror och hoppas det inte blir så långvarigt och TV4:s program finns fortfarande att se gratis på TV4 Play – och på C More kan man teckna en gratis testperiod på två veckor. Så håll ut kära bondefans! Det kommer att lösa sig. Hoppas jag…

 

 

 

 

One thought on “Sorgligt att så många missar Bonde söker fru ikväll…

  1. Palle says:

    Visst är det trist att det är nedsläckta kanaler i TVn – brukar dock se via TV4play vilket fungerar alldeles utmärkt.

    Blir kul att se hur de trivs ihop på tu man hand.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: