Så förbaskat trist att det är som det är nu och så många inte kan se TV4 och alla våra program, inklusive Bonde söker fru som på onsdag har en kanonkväll med dubbelavsnitt och helt fantastiska återblicksprogram. Jag får en enorm mängd kommentarer och frågor kring allt det här och tro mig, jag är lika besviken och ledsen som ni – det här är ju faktiskt helt sjukt!

En liten tröst är väl att programmen kan ses på TV4PLAY och jag hoppas att ni som än inte vet hur man gör eller lyckas få till det – ändå löser det till slut. Nu på onsdag visas nämligen två brutalt känslosamma, ärliga och helt underbara bondeavsnitt. Ni som inte kan se – boka plats i soffan hos en kompis för detta vill ni inte missa.

Kramar

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: