Ni som följer mig på instagram vet att jag tillbringat julen i Lappland med magiska vinterdagar. Jag har varit helt ledig och njutit av tiden med familjen, därför har jag inte heller uppdaterat bloggen. Det är också med viss sorg som jag nu meddelar att det här blir mitt sista inlägg på den här bloggen. Inte bara för i år utan för alltid. Den här bloggen har varit väldigt rolig att ha, och den har också blivit väl läst av er (med över 400,000 unika besökare på en vecka som mest), och det tackar jag för, men nu har den gjort sitt. Det är dags för något nytt och jag har fått ett fint erbjudande om samarbete på en annan plats, ett annat forum, där bloggen kommer att fortsätta. Givetvis kommer även innehållet ändras något men mer om det framöver.

Nu önskar jag er en god fortsättning och ett riktigt gott nytt år!

Se fler av mina bilder från julen i stugan i Lappland på instagram @linda_lindorff

One thought on “Ett sista inlägg på min blogg – sen är det över…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: